mandag den 31. marts 2008

Uge 13 - evaluering

Ting 23 - Evaluering mm

Så nåede vi gennem alle 23 ting - altså nogen af os:-)

Den sidste ting er en opsamling og evaluering af forløbet. Vi sender et link til spørgeskemaet på jeres mail, men hvis I skulle misse det der, så er det ogå med herfra:

Besvar skema

I er også velkomne til "bare" at lægge en kommentar her på bloggen, hvis I har noget på hjerte.

3 kommentarer:

Mariannes landhandel sagde ...

Jamen, det har da været super. Spændende, lærerigt og overraskende. Overraskende fordi man ikke altid lige vidste hvad man gjorde. Jeg har f.eks. inviteret ingeniøren, der har lavet tilstandsrapport på vores hus i Tommestrup, som ven i Facebook. Det anede jeg ikke!
Desværre er jeg stort set ikke kommet igang efter nytår. Kan vi ikke vente lidt med evalueringen? Det er altså svært at nå i arbejdstiden.
Vidunderligt med den lille mp3'3, som jeg heller ikke har haft så mengen tid til at lege med.
For dem der er bange for at gå på Facebook - det er altså nok ligeså farligt, som at færdes i trafikken. Og så kunne jeg netop læse en hilsen fra Sanne, en af mine venner på Facebook.Jeg sendte hende fluks en hilsen og fik flere nyheder fra Hanoi. Skal iøvrigt hilse alle.
Endnu et + er at vi kan læse på bloggen hvad vores chef går og tænker og beskæftiger sig med. Det er da rigtig godt, når man ikke lige så tit træffer på ham.

... sagde ...

Jeg har også været rigtig glad for forløbet, og har benyttet bloggen, mp3 afspilleren, Facebook, overskrift.dk m.m. rigtig meget.

Katrine sagde ...

Jeg er nu endelig nået i mål - med mega-stort udbytte.
Desværre kan jeg ikke få adgang til det spørgeskema, der skulle runde det hele af.Men det er måske "et fedt" på indeværende tidspunkt?
mvh
Katrine